vissza az előző oldalra

„NyelvMEster 2021.” angol nyelvi csapatverseny a Miskolci Egyetemen

Az előző évi sikereket követően idén is megrendezzük játékos „NyelvMEster 2021.” angol nyelvi csapatversenyünket 9-12. évfolyamos diákok számára, a 2020/21. tanév második félévében.
A verseny mottója idén is: „A nyelv, mint eszköz = MEsterkulcs a boldoguláshoz”. A mi nyelvi versenyünk egy sikerélményt nyújtó megmérettetési lehetőség olyan diákok számára, akik nyelvtudásukat felhasználva bátran fedeznek fel különböző tudományterületeket. Ez alkalommal sem egy hagyományos, nyelvtudást mérő versenyre kell gondolni. A célunk most is az, hogy megmutassuk, hogy a nyelvtudás által kinyílik előttünk a világ, ahol korszerű ismereteket szerezhetünk, könnyedén tájékozódhatunk és ezáltal tágulhat látókörünk. A verseny a korábbiakhoz hasonló lesz, de mint mindig, most is picit más: ezúttal egy alkalommal, online rendezzük meg és a résztvevőknek három különböző készséget mérő feladatot kell megoldaniuk.

Fődíj: meglepetés csapatépítő eseményen való részvétel

Részvételi feltételek:

* előzetes online regisztráció csapatonként
* 2 fős csapatok
* legalább alapszintű nyelvismeret
* internetképes eszközök (pl.: laptop, tablet, PC, telefon)

A versenyt

* egy napon
* valós időben,
* online platformon
* 3 különböző készség mérésével

*május 17.-én tervezzük.

Téma: Kalandozás az egyetem karain (kiemelten a műszaki, gazdasági, jogi és egészségügyi tudományok világában) angol nyelvű játékos feladatok segítségével. _

Jelentkezés módja, határideje:

A versenyen való részvétel díjmentes, de online regisztrációhoz kötött. Ehhez kérjük, hogy a következő linken található Google űrlapot töltsék ki 2021. április 30.-ig:
https://forms.gle/h4D6vv3ps1sDqpnN6

Egy iskolából több csapat is jelentkezhet. Minden csapatnak külön kell regisztrálnia.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a versennyel kapcsolatban, írjon nekünk: ioknyelvmester@gmail.com címre.

A verseny az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX-ME” Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében program keretében és támogatásával valósul meg.

Dobronyi Eszter, Kovács Boglárka és Nagyné Varga Orsolya szervező angol nyelvtanárok NyelvMEster 2021